Bungalow met Pasen

Toe aan een lekker lang paasweekend weg? Boek dan voor de Pasen een vakantiehuis op De Kuilart. Je kunt er in het lange paasweekend genieten van een sfeervol Pasen met een heerlijke paasbrunch in ons Grand café.

Boek een vakantiehuis tijdens Pasen

Op Vakantiepark De Kuilart hebben wij een breed aanbod aan woningen. Vakantiehuis De Kuilart is een moderne en ruime woning. Of kies voor een gelijkvloerse woning, namelijk in de Veranda Bungalow met een schitterend overdekt terras. Daarnaast hebben we de Water Villa, een ruime villa met direct uitzicht over het water. Graag direct aan het water, boek dan de Water Villa Premium. Naast de zes persoons Water Villa’s hebben wij ook de Water Villa en Water Villa Premium voor acht personen. Zo kun je met twee gezinnen genieten in één villa!

Grand Café it Skippershus

Op het park zelf hebben we voor de kinderen een heerlijke speeltuin. Zij vermaken zich prima terwijl jullie aan de koffie met gebak gaan in ons gezellige Grand café. ’s Avonds ben je welkom voor een hapje eten of een borrel aan de bar. Bij mooi weer is het op terras goed toeven. Spot je ook de zeearend? Deze heeft het nest tegenover ons terras. Een prachtige vogel met een grote spanwijdte. Ze worden niet voor niets vliegende deuren genoemd.

Uiteraard serveren wij ook een heerlijke Paasbrunch!

Omgeving De Kuilart

Tijdens het Paasweekend heb je voldoende tijd om omgeving van De Kuilart te ontdekken. Bij mooi weer huur je één van onze boten. Wij hebben zeilboten, sloepen en motorboten in de verhuur. Maak een prachtige tocht over de Friese meren. Of huur één van onze fietsen en bezoek een authentiek Fries Elfstedenstadje. Hindeloopen en Stavoren liggen op fietsafstand en zijn zeker een bezoek waard! Dagje shoppen? Breng een bezoek aan Bolsward of Sneek.

Uitstapjes tijdens Pasen

Uiteraard zijn er ook genoeg andere uitstapjes te maken. Bezoek het Woudagemaal bij Lemmer. Het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld stamt uit 1920 en staat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze monumentale stoomreus wordt bij te hoge waterstanden nog altijd ingezet door Wetterskip Fryslân om te zorgen voor droge voeten in Friesland. Of pak de boot van Stavoren naar Enkhuizen en breng daar een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Op de receptie geven we graag meer tips!