Bungalow huren meivakantie

Op zoek naar een bungalow huren tijdens de Meivakantie?

Op Vakantiepark De Kuilart kan je diverse bungalows huren tijdens de meivakantie. Voor ieder wat wils!

Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke tijd in een bungalow tijdens de meivakantie in Friesland!

Bungalow huren Meivakantie

Wil je in de meivakantie genieten van comfort? Boek één van de accommodaties op De Kuilart. De inrichting van de bungalows is gevarieerd; zo kan je kiezen voor ons ruime Vakantiehuis De Kuilart met een gezellige en moderne inrichting. Maar wij verhuren ook luxe Water Villa’s met zicht op het water. Of wat dacht je van een Veranda Bungalow en geniet van de gezellige veranda en buitenhaard! Kortom, een bungalow huren tijdens de meivakantie die past bij jouw portemonnee en wensen.

Naast de bungalows verhuren wij ook appartementen en stacaravans. De faciliteiten op het park maken het plaatje compleet. In het Skippershûs kan je terecht voor een heerlijke maaltijd. Natuurlijk kan je de omgeving ook per boot ontdekken. Huur een boot of ga mee op een Friese zeil pream.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen in de meivakantie, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kan je wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kan je per nacht huren tijdens de meivakantie en zijn geschikt voor 2 personen. Je maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Stacaravan XL

Het comfort van een woning maar toch het kampeergevoel? In een stacaravan XL van De Kuilart heb je het allebei. De caravans zijn geschikt voor 4 personen en zijn voorzien van alle gemakken.

Vakantiehuis De Kuilart

Vakantiehuis De Kuilart is een ruime en moderne woning voor zes personen.

Veranda Bungalow

De Veranda Bungalows hebben een geheel gerenoveerd interieur, zijn gelijkvloers en hebben een heerlijke buitenhaard op het terras.

Water Villa

De Water Villa’s hebben een prachtig uitzicht over het water en een sfeervolle living met eigentijds interieur. Geschikt voor zes en acht personen.