Valk huren

Valk met rolfok

Heerlijk zeilen op de Friese Meren

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Valk met rolfok

Heerlijk zeilen op de Friese Meren

De valk is een open zeilboot met een ruime kuip, geschikt voor 2 tot 5 personen. Deze universele boot is stabiel, heeft uitstekende zeileigenschappen en beschikt over een gaffeltuig. De valk wordt vaak ingezet voor zeillessen, maar is ook ideaal voor zeilers die naast zeilen ook gezelligheid willen. Een ideaal toerschip dus.

Zeilervaring is een must

Het is mogelijk een valk te huren met de voorwaarde dat je zelfstandig verantwoord kunt zeilen. Enige zeilervaring is geen overbodig luxe als er een harde wind op de Fluessen (het naastgelegen grootste meer van Friesland) opsteekt.

Zeilles in de valk

Nog weinig tot geen ervaring in het zeilen in een valk? De Kuilart biedt diverse zeillessen voor beginnende of gevorderde zeilers. Vindt hier meer informatie over de zeillessen.

Prijzen en periodes

Je huurt al een valk met rolfok vanaf € 60,- per dag. Benieuwd naar alle prijzen, bekijk ze hieronder in het online boeken.

Brandstofkosten

De dagdeel en dagprijzen zijn inclusief brandstof, mocht je meerdere dagen willen huren dan is de bootprijs exclusief brandstof. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de huurperiode kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Voor het havenkantoor zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken.

Voorwaarden

Hier kunt u de algemene HISWA voorwaarden vinden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren/verschuiven van het huurobject. Vanaf 25 jaar mag u een boot bij De Kuilart huren.

 

Personen2-5
Lengte6,40 meter
Breedte2,00 meter
Diepgang0,8 meter
Masthoogte6,5 meter
Hoogte inclusief gaffel8 meter
Zeiloppervlak17 M²
Buitenboordmotor3pk Yamaha Malta