Valk huren

Valk met rolfok

Heerlijk zeilen op de Friese Meren

Zoek & boek

Reserveer nu

Home » Bootverhuur » Valk met rolfok

Maak een zeiltocht op de Friese meren met de valk

De valk is een open zeilboot met een ruime kuip, geschikt voor twee tot vijf personen. Deze universele boot is stabiel, heeft uitstekende zeileigenschappen en beschikt over een gaffeltuig. De valk wordt vaak ingezet voor zeillessen, maar is ook ideaal voor zeilers die naast zeilen ook gezelligheid willen. Het is dan ook een ideale zeilboot voor een zeiltocht!

Zeilervaring is een must

Het is mogelijk een valk te huren met de voorwaarde dat je zelfstandig verantwoord kunt zeilen. Voldoende zeilervaring is dan ook geen overbodig luxe als er een harde wind op de Friese meren opsteekt.

Zeilles in de valk

Nog weinig tot geen ervaring in het zeilen in een valk? De Kuilart biedt diverse zeillessen voor beginnende of gevorderde zeilers. Vindt hier meer informatie over de zeillessen.

Prijzen en periodes

Een valk is te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. Boek hieronder direct online en bekijk de exacte prijzen en beschikbaarheid.

Brandstofkosten

Bij dag(deel) verhuur is reeds brandstof (diesel) inbegrepen. Je krijgt de boot vol mee en aan het einde van de dag kan je de boot zonder aftanken inleveren. Let op: bij het huren van twee dagen of meer tank je zelf af vóór het afleveren. Bij de bootverhuur zit een tankstation, hier kan je de boot aftanken. 

Voorwaarden

Op onze bootverhuur gelden de algemene HISWA voorwaarden. Let op: slecht weer is geen reden tot annuleren of verschuiven van de boot. Het huren van aan boot bij De Kuilart is toegestaan vanaf 25 jaar. Voor het huren van een sloep is geen vaarbewijs nodig.

Personen2-5
Lengte6,40 meter
Breedte2,00 meter
Diepgang0,8 meter
Masthoogte6,5 meter
Hoogte inclusief gaffel8 meter
Zeiloppervlak17 M²
Buitenboordmotor3pk Yamaha Malta