ANWB Top Camping 2020

Vakantiepark De Kuilart heeft wederom het predicaat van de ANWB Top Camping 2020 gekregen. Daarmee behoren wij ook dit jaar weer tot de Europese top campings.

De Top campings halen de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie, winkels en horeca. In totaal hebben drie campings de titel Top camping in Friesland gekregen. Ook zusterbedrijf It Wiid is weer benoemd tot Top camping en heeft tevens vijf sterren ontvangen.

Wij zijn weer erg blij met de ANWB Top Camping 2020 titel. De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij. Zusterbedrijf It Wiid ontvangt deze titel ook alweer voor de vierde keer. Dit is voor de familie Bleckman ieder jaar een beloning voor de investeringen die zij doen om beide bedrijven de hoge standaard te geven die vandaag de dag verwacht mag worden bij 5 sterren campings.

Vakantiepark De Kuilart bouwt nu voor de vierde keer op rij deze winter nieuwe vakantiewoningen en investeert in hun jachthaven. It Wiid is bezig met een volledige herinrichting voor hun chalets aan het water. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd op beide bedrijven en blijven de campings meegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.

Kortom: Op zoek naar een 5 sterren camping in Noord Nederland? Dan bent je op  Vakantiepark De Kuilart en op Camping It Wiid op het juiste adres!