Flyboarden

Spetterende wateractiviteit, flyboarden!

Flyboarden, wellicht heeft u het wel eens op tv gezien of op een van de vele braderieën of festivals. Salto’s, duikvluchten, de gekste stunts worden in en boven het water uitgehaald. Flyboarden, de nieuwste rage in de extreme watersport. En hoogstwaarschijnlijk dacht u ‘wat gaaf’, ‘wat knap’ en ‘dat kan ik vast niet’. Maar niets is minder waar. Iedereen kan namelijk flyboarden! Bekijk de website met video’s van Flyboard Clinics om een indruk te krijgen.

Flyboard clinic op De Kuilart!

H2O Events verzorgd in het hoogseizoen Flyboard clinics. Iedereen is van harte welkom om te kijken en mocht u enthousiast zijn geworden over het flyboarden, dan krijgt u zelf de mogelijkheid om dit te ervaren. Deelnemen kan vanaf 10 jaar en het bezit zijn van een zwemdiploma is verplicht. De prijs bedraagt € 30,00 per persoon (uitgaande van 5 deelnemers in 1 uur. Prijs is inclusief 10 minuten flyboarden, wetsuit en helm.)

Ervaar de ultieme vrijheid en kom samen met je vrienden, familie of collega’s op een donderdag in de zomervakantie flyboarden op De Kuilart!