Accommodaties

Vakantiepark De Kuilart ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. Wij hebben een ruime keuze in accommodaties. Veel van onze accommodaties hebben een prachtige ligging aan het water.

Bungalows
De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een budgetvriendelijke woning met een gezellige inrichting. Maar wij verhuren ook luxe woningen met een eigentijdse inrichting en vele extra’s. Kortom, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw portemonnee en wensen.

Appartementen
Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren en zijn geschikt voor 2 personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Groepsaccommodatie
Bent u met een grote groep? Dan kunt u onze groepsaccommodatie huren. Deze bestaat uit de 6 appartementen en de grote ruimte op de begane grond. u heeft een grote ruimte om te koken en gezellig bij elkaar te zitten.

Stacaravan
Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? Huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen.