Jaarlijks mogen we meer dan 100 000 mensen verwelkomen op ons park! Bel ons: 0514-522221
HomeOver onsBeoordeling

5 Sterren

Beoordeling


De classificatie van Nederlandse campings is in handen van de Stichting Classificatie voor Kampeer- en Bungalowbedrijven. Deze stichting bestaat uit ANWB, RECRON en ANVV. Er worden sterren uitgedeeld (1 t/m 5 sterren) voor sanitaire voorzieningen, terreininrichting, recreatieve voorzieningen en algemene voorzieningen.

*****

Camping De Kuilart heeft als een van de weinige campings in Nederland vijf sterren toegekend gekregen door de Stichting Classificatie Kampeer- en bungalowbedrijven.


Beoordeling ANWB

 

De ANWB maakt deel uit van de Stichting Classificatie Kampeer- en bungalowbedrijven, maar heeft ook nog haar eigen beoordeling. De beoordeling van de ANWB is als volgt:

 

Algemeen                      9
Eten en drinken           9.1
Sanitair                        9.0
Sport en Animatie        8.6
Standplaats                  8.9
Terrein                         9.0
Zwembad                      10.0


Beoordeling ADAC: Superplatz

 

Camping de Kuilart heeft wederom de titel Superplatz van de Duitse ADAC gekregen. De Duitse ADAC, één van de toonaangevende toeristenorganisaties van Europa, heeft e13 Nederlandse campings voor 2011 onderscheiden met de titel Superplatz. Het predikaat is te vergelijken met de Michelin-sterren in de horeca.

Met 13 bekroonde bedrijven behooort Nederland, samen met de grote kampeerlanden Duitsland en Italië tot de top-3 van Superplatz landen.

Om de waardering Superplatz te verkrijgen en te behouden, moeten wij voldoen aan strenge criteria, waaronder luxe voorzieningen en ruime kampeerplaatsen die tegemoet komen aan de hoge kwaliteitseisen van de gasten. Het predicaat Superplatz is voor de kampeerder een belangrijk en vertrouwd keurmerk.


Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van de voordelen:

  • Als eerste nieuwe aanbiedingen;
  • acties exclusief voor abonees;


Last minute aanbiedingen

Last minute aanbiedingen

Kijk hier voor de diverse aanbiedingen!

Meer informatie

Gratis brochure

Vraag nu uw GRATIS brochure aan!

Gratis brochure

Vraag nu gratis onze brochure aan
met informatie over onze camping,
bungalows en watersporten!

Brochure aanvragen
5 Sterren 5 Sterren