Jaarlijks mogen we meer dan 100 000 mensen verwelkomen op ons park! Bel ons: 0514-522221
HomeAccommodatiesBungalows

Verhuur van bungalows in Friesland

Bungalows

De comfortabele bungalows op camping De Kuilart zijn onderverdeeld in verschillende types. De bungalows liggen in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de beide Friese meren Fluessen en Heegermeer.

Al onze bungalows hebben een sfeervolle en moderne inrichting, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. De comfortabele bungalows van camping De Kuilart zijn onderverdeeld in bungalows type 1 t/m 5.

Bepaal zelf u aankomstdag in het naseizoen! Neem voor meer informatie en boekingen contact op met de receptie van De Kuilart: 0514-522 221.

Naast de bungalows heeft camping De Kuilart ook nog verschillende appartementen, stacaravans en een villa te huur. Bekijk hieronder de verschillende bungalows, villas en appartementen van camping De Kuilart:

  Bungalow-Comfort (3)

Bungalow-Comfort (3)

Bungalow comfort is een gezellige en ruime bungalow voor 6 personen met een open keuken, badkamer met inloopdouche, een aparte wc en 3 slaapkamers. Bungalows comfort hebben een overdekt terras met een open haard.

info & reserveren

 Bungalow-Luxe wellness (5)

Bungalow-Luxe wellness (5)

Nieuwe luxe vrijstaande vakantiewoning met uniek uitzicht over het water. Deze vakantiewoning is voorzien van optimale luxe en comfort met wellness-faciliteiten. 

info & reserveren

Bungalow-Budget (1)

Bungalow-Budget (1)

Bungalow budget is een gezellige bungalow voor max. 6 personen met een open, volledig ingerichte keuken, een separate douche en wc en 3 slaapkamers.  Bungalow budget is volledig gelijkvloers.

info & reserveren

Bungalow-Budget water (2)

Bungalow-Budget water (2)

Bungalow budget water is een gezellige bungalow met uniek uitzicht op het water. De bungalow is geschikt voor max. 6 personen en is eenvoudig ingericht. 

info & reserveren

Bungalow-Luxe (4)

Bungalow-Luxe (4)

Nieuwe luxe vrijstaande vakantiewoning met uniek uitzicht over het water. Deze vakantiewoning is voorzien van alle gemakken en comfort. Het is een ruime vakantiewoning geschikt voor zes personen met twee verdiepingen.

info & reserveren

Chalet particulier

Naast de Stacaravans heeft Camping De Kuilart ook een particuliere chalet te huur. Deze ruime chalet staat mooi aan het water en is ideaal voor gasten die lekker comfortabel willen kamperen.

info & reserveren

Paviljoen appartement

Paviljoen appartement

Comfortabele appartementen op de eerste verdieping van het groepspaviljoen. Deze paviljoenappartementen hebben een prachtig uitzicht over het water en zijn geschikt voor vier personen.

info & reserveren

Stacaravan

Stacaravan

U heeft niet een eigen tent, caravan of camper, maar wilt toch van het kampeerleven genieten? Huur een stacaravan op camping De Kuilart, van alle gemakken voorzien.

info & reserveren

Stacaravans particulier

Stacaravans particulier

Naast de Friso Stacaravans heeft Camping De Kuilart ook een aantal particuliere stacaravans te huur. Deze stacaravans zijn ideaal voor gasten die lekker comfortabel willen kamperen.

info & reserveren

Villa 19

Villa 19 (8 pers.)

De villa is te vinden op de Stringen naast De Kuilart. Deze 8 persoons villa is gelegen aan het water en biedt u een prachtig uitzicht.

info & reserveren

Villa 27

Villa 27

Deze villa is te vinden op villapark De Stringen naast Recreatiepark De Kuilart. De villa ligt aan het water.

info & reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van de voordelen:

  • Als eerste nieuwe aanbiedingen;
  • acties exclusief voor abonees;


Last minute aanbiedingen

Last minute aanbiedingen

Kijk hier voor de diverse aanbiedingen!

Meer informatie

Gratis brochure

Vraag nu uw GRATIS brochure aan!

Gratis brochure

Vraag nu gratis onze brochure aan
met informatie over onze camping,
bungalows en watersporten!

Brochure aanvragen
Verhuur van bungalows in Friesland Verhuur van bungalows in Friesland